Trapphusstädning av Städfirma i Upplands Väsby, Stockholm

Bristande trapphusstädning är en av de vanligaste anledningarna till osämja bland grannar. Det kan du enkelt undvika genom att låta oss ta hand om städningen. Med oss som städare hålls trapphuset i din fastighet skinande ren.

Städning av trapphus är vår specialitet

När du anlitar oss får du noggrann trapphusstädning vid regelbundna tillfällen. Vi utför återkommande kvalitetskontroller för att säkra att städningen uppnår rätt standard. Utöver det är vår målsättning dessutom att det ska vara samma person som sköter städningen hos respektive förening eller i respektive fastighet. Detta för att det skapar kontinuitet och en bättre relation mellan dig som anlitat oss som städhjälp och oss som företag.

Trappstädning i hela Stockholmsområdet

Du kan skaffa städavtal med oss för städning i trapphus över hela Stockholm Det innefattar områden som Botkyrka, Täby, Sollentuna, Södermalm, Älvsjö och Enskede. Vi utför trappstädning i stora såväl som små fastigheter och låter våra kunder själva skräddarsy exakt vad de vill ha hjälp med.

Få en gratis offert för städning av trapphus

Kontakta oss så tar vi fram en gratis offert baserad på hur ditt städbehov ser ut. Om det rör sig om många trappuppgångar vill vi först inspektera städytorna för att avgöra hur mycket tid städningen kommer kräva. Hembesöket är förstås kostnadsfritt. Välkommen!

Prisförslag? Kontakta ett bra Städföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *