Vi tar hand om din Omfogning av fasad i Stockholm

Vi är byggföretaget som fogar om tegelfasader i Stockholmstrakten i orter som Hammarby Sjöstad, Nacka, Saltsjö-Bo och Värmdö. Stockholm är fullt av karaktäristiska tegelfasader och våra hantverkare är specialister på att rusta upp fasader samtidigt som deras karaktär bibehålls.

Anlita en specialist på fasadfogning

Sveriges omväxlande klimat ger stora påfrestningar på fasader. Fukt tränger in i fogar och kan vid minusgrader orsaka stora sprickor. En fasadfogning som utförs i god tid är därför en investering som kan förhindra senare och mycket mer omfattande skador.

Har din bostad en tegelfasad som behöver renoveras eller fogas om?

Då har du rätt att få fasadfogningen billigare genom att använda dig av ROT-avdraget. Du hittar mer information om ROT-avdraget och om du har rätt till det hos Skatteverket.

Behöver du hjälp med en tegelfasad? Hör av dig till oss

Din fastighets yttre är det första och sista besökare ser när de besöker dig. Hur fasaden ser ut är därför viktigt oavsett om det handlar om en kommersiell fastighet eller en bostad. Om du misstänker att fasaden är i behov av en omfogning bör du låta oss komma på en inspektion. Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag. Välkommen!

Ni kan även läsa mer om hur vi utför fasadrenovering i Stockholm här.

Prisförslag? Kontakta ett bra rivföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *