Hemstädning av Städfirma i Upplands Väsby, Stockholm

Du har hittat till en rutinerad och trygg städfirma som hjälper till med allt inom hemstäd i Stockholm med omnejd. Vi tar oss an både enskilda bokningar och erbjuder städavtal med regelbunden städning. Oavsett om du vill spara tid i vardagen eller vill ha enstaka hjälp med omfattande städning, exempelvis i samband med flytt, kan du räkna med att vi kommer göra ditt hem skinande rent.

Professionell städhjälp för ett prydligare hem

Om du skaffar städavtal med oss försöker vi se till att du får samma städare varje gång. Det är du som väljer hur ofta vi ska städa och vilka rum som ska städas. Vi skräddarsyr lösningar utifrån varje enskild kund. Förutom att städa i bostäder kan vi också erbjuda kontorsstäd och städning av trapphus.

  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Fönsterputsning
  • Golvvård
  • Kontorsstädning

Städhjälp för alla i hela Stockholm

Vi är en städfirma för hela Stockholm. Vi har städat bostäder i områden som Trångsund, Haninge, Hässelby, Hägersten, Tyresö och Sundbyberg.

Boka oss för städhjälp

Kontakta oss och berätta hur stor bostad du har och vilken dag och tidpunkt du vill att vi ska städa på. Om du vill ha en kostnadsfri offert så kan vi ordna det. Våra tjänster ger privatkunder rätt till RUT-avdrag.

Prisförslag? Kontakta ett bra Städföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *