Byggstädning av Städfirma i Upplands Väsby, Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat städföretag som hjälper företag, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med byggstäd. Vi är helt enkelt specialister på att ta itu med den typ av omfattande städjobb som krävs efter ett avslutat byggarbete.

Professionella städare klarar av byggstädningen i ett nafs

Vare sig det handlar om en renovering eller nybyggnation så lämnar byggprojekt skräp och oreda efter sig. En rivning av en gipsvägg lämnar skadliga partiklar i luften, måleri andra rester som kan behöva saneras bort. När vi hjälper er med byggstäd så grovstädar vi, sanerar ytor från eventuella skadliga ämnen och avslutar med slutstäd som lämnar ytan i beboeligt skick.

Vi hjälper till med grovstädning i hela Stockholmsområdet

Vi vänder oss till alla typer av kunder i och runt Stockholm. Tidigare uppdragsgivare till oss finns bland annat i Liljeholmen, Hammarby Sjöstad, Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo och Haninge. Om du har ett planerat byggprojekt någonstans i de trakterna och vill ha hjälp med städningen efteråt är det bara att kontakta oss.

Få en offert för städningen efter byggarbetet

Om du har frågor eller funderingar om byggstäd eller vill ha ett gratis kostnadsförslag kan du kontakta oss. Prata med en av våra projektledare som tar fram en helhetslösning för städningen efter ditt byggprojekt. Som privatkund kan du sänka kostnaden med RUT-avdraget när du anlitar oss.

Prisförslag? Kontakta ett bra Städföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *