Pålitliga avväxlingar i Stockholmsregionen

Vi hjälper dig med avväxlingar i Stockholm och närliggande orter som Saltsjö-Boo, Värmdö och Saltsjöbaden. Vi är ett byggföretag som har lång erfarenhet av att hjälpa till med ombyggnationer och renoveringar.

Vi hjälper dig med avväxlingen inför ombyggnationen

Planerar du att utföra en större renovering som innebär att en eller flera väggar ska flyttas? Då kan du behöva hjälpa att utföra en avväxling. Vid avväxling ser vi till att konstruktionen har fortsatt bärfasthet i den nya rumslayouten. Här följer några typer av avväxlingar vi kan hjälpa till med:

  • Avväxling takstol
  • Avväxling över fönster
  • Avväxling fönster
  • Avväxling bärande vägg

Billigare avväxling om du utnyttjar ROT

ROT-avdraget är en skattereduktion som kan utnyttjas av dig som anlitar oss för arbeten i den privata bostaden. Med avdraget kan du göra kostnaden för våra tjänster upp till 30 procent lägre. Skatteverket har mer information.

Vi inväntar din kontakt

Har du en fastighet i exempelvis Huddinge, Trångsund eller Haninge som du planerar att bygga om? Eller vill du utföra en öppning i en träkonstruktion? Oavsett storleken på arbetet står vi redo att hjälpa till. Kontakta oss så pratar vi om ditt projekt och tar fram en kostnadsfri offert.

Prisförslag? Kontakta ett bra rivföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *