Sanering i Stockholm

Vi har lång erfarenhet inom rivning och sanering. I grunden är vi ett rivningsföretag, men ofta vid rivningar måste man även utföra saneringar av asbest eller PCP. Våra rivare har samtliga utbildningar för detta!

Asbest finns i olika delar av huset

Många tror att asbest är något man främst hittar i väggar eller tak, men oftast när vi åker ut på jobb hittar vi det i äldre gasspisar, plastmattor, fönster, golv, rörisoleringar, äldre värmepannor eller cementskivor som funnits vid fasader eller balkonger.

Sanering av PCP

PCP eller Pentaklorfenol är något som användes för ytbehandlingar eller impregnering av trä som skulle skydda mot mögel. Detta förbjöds på 1970-talet pågrund av hälso- och miljöförstöring. Företaget är väldigt erfarna att riva bort PCP från äldre hus.

Brandtätning och brandskyddsmålning

Vi utför även brandtätning och brandskyddsmålning som förhindrar och försenar spridande bränder i större fastigheter. Detta gör att alarmtjänster kan komma ut i tid innan elden lyckats sprida sig för mycket!

Kontakta Sanerare i Upplands Väsby

Om ni är behov av en besiktning eller är ett byggföretag som behöver sanerare så tveka inte att mejla oss på: fasadrenovering@rivningsfirma-stockholm.se

Prisförslag? Kontakta ett bra rivföretag från Stockholm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *